logo logo_text

Вітаємо Компанію "Адамант", срібного спонсора конференції RIPE NCC

19 Липня 2019

Вітаємо срібного спонсора конференції RIPE NCC в Києві - компанію “АДАМАНТ” https://adamant.ua/!


✅Технічна база Адаманту здатна забезпечити реалізацію будь-яких проектів в області телекомунікацій – як програмних, так і технічних, реалізувати комплексний підхід в наданні послуг. Використовуючи обладнання провідних світових виробників, а також власні технологічні розробки, фахівці компанії створили сучасну мережеву інфраструктуру, головні переваги якої – надійність і здатність до масштабованості.

✅Багаторазове резервування всіх критично важливих ділянок, цілодобовий технічний моніторинг стану всіх базових точок і магістральних каналів забезпечують безперервне функціонування мережі компанії.


✅Компанія “АДАМАНТ” є однією з перших Інтернет-компаній в Україні, яка наприкінці 90-х років розпочала трансляцію телевізійних та радіо програм у мережі Інтернет, та одним з ініціаторів створення Української точки обміну Інтернет-трафіком (UA-IX).


✅На її користь зробили вибір десятки тисяч користувачів: приватні особи, компанії середнього і малого бізнесу, українські та зарубіжні громадські організації, державні установи, іноземні посольства, інвестиційні та страхові компанії, банки, корпоративні представництва відомих торговельних марок, ЗМІ і багато інших.


Конференція Вперше: Дни RIPE NCC в Києві! працює з найкращими: https://adamant.ua/


Нагадуємо: 24-25 вересня 2019 року відбудеться перший київська конференція RIPE NCC. Це IT-конференція, яка об'єднує ключових гравців в глобальній та місцевої Інтернет індустрії. Організатор з боку України і приймаюча сторона - компанія NetAssist LLC https://netassist.ua/