logo logo_text

Оплата послуг

27 Травня 2019

Шановні абоненти, доводимо до Вашого відома, що з 1 липня 2019 р. абонплати за користування послугою будуть списуватися в повному обсязі кожного першого числа місяця. Вартість абонентської плати зазначена у Вашому тарифному плані. Отже, оплата місячної абонплати повинна проводитися до початку наступного місяця. Тариф діє до останнього числа календарного місяця. При здійсненні оплат через банк радимо враховувати, що банки можуть проводити Ваші кошти від 1 до 5 робочих днів. Якщо Ви користуєтесь такою системою оплати, радимо платити заздалегідь. Оплата послуг через платіжний термінал або особистий кабінет, проводить Ваші кошті протягом 5-10 хвилин. У разі, якщо сплата місячної абонплати проводиться після початку місяця, то її сума залишається згідно тарифу та не зменшується на кількість днів, що пройшли з початку місяця.

У вас завжди є можливість поставити інтернет на паузу, якщо ви не плануєте їм користуватися - наприклад, від'їжджаючи у відпустку. Щоб поставити інтернет на паузу, в особистому кабінеті натисніть відподвідну кнопку ""Редагувати послуги" - та далі натиснути кнопку "Поставити на паузу". Таким чином, наступна оплата повинна проводитися також до 1 числа, а невикористані кошти будуть залишатися на вашому балансі.

Також, якщо ви не встигли сплатити вчасно за послуги, ви маєте можливість обрати функцію "Взяти кредит" в особистому кабінеті.

Бажаємо успіхів та гарного настрою!