logo logo_text

Разом ми сильні!

15 Квітня 2023

З початку повномасштабного вторгнення Кузя ні на хвилину не припиняв підтримувати сервіс та робить все від нього залежне, щоб надавати своїм друзям стабільний інтернет незалежно від того, які труднощі долає наша країна.

Зокрема, в лютому та березні 22го року, коли було особливо небезпечно. Команда Кузі підключала бомбосховища до мережі Інтернет, майстри ходити пішки на великі відстані, а коли не було світла — піднімались на 20ті поверхи без ліфту — все для забезпечення надійного та безперервного надання послуг. Ми чергували на центральних вузлах зв’язку, розуміючи, що можемо стати мішенню для російських ракет, але при цьому ні на мить не зупинялись і не зупинятимемось у своїх зусиллях, щоб забезпечити абонентів мережі КУЗЯ надійним інтернет-зв'язком. Ми прагнемо допомогти утримати нашу країну на зв'язку у будь який час, зокрема і в часи, коли це було найбільш потрібно.
Це було особливо важливо для нас, оскільки ми знаємо, що наш інтернет є зв'язком зі світом для багатьох людей.
Кузі на вушко шептали багато слів подяки, відзначаючи, що без інтернет-зв'язку багато людей відчували б себе відірваними від друзів та родичів. 
Команда Кузі поважає надану довіру і буде продовжувати надавати найкращий сервіс, незалежно від того, скільки складнощів потрібно подолати на цьому шляху.

 Безмежно дякуємо силам оборони України, завдяки яким ми продовжуємо працювати в вільній країні!

Дякуємо, що обираєте домовий інтернет-провайдер Кузя, ми завжди будемо поруч з вами!