logo logo_text

Робота в умовах стабілізаційних відключень електроенергії

23 Листопада 2022

Шановний абонент! 

В умовах стабілізаційних відключень електроживлення, компанія Кузя робить все можливе для забезпечення безперебійного доступу до мережі Інтернет. Відділ експлуатації мережі працює у посиленому режимі: в офісі підзаряджаються чергові акумулятори для районних центрів агрегації, встановлюються акумулятори на будинкові комутатори. Ми плануємо встановити резервне живлення на кожному комутаційному вузлі у кожному будинку, але через дефіцит акумуляторів на складах постачальників - резервування живлення впроваджується не так швидко, як хотілось би.

⚠️Зверніть увагу! Майже всі комутатори, розміщені у будинках, обладнані вбудованим ДБЖ - тобто для їх резервування достатньо лише встановити акумулятор. Ви можете допомогти у забезпеченні резервування обладнання за Вашою адресою, надавши власний акумулятор, або згуртувавшись з сусідами по будинку чи під'їзду, отримавши при цьому бонус на користування послугами.

Як це зробити? 
Зателефонуйте до технічної підтримки Кузі за номером 044-239-89-89 або залишіть звернення через особистий кабінет my.kuzia.ua чи у телеграм @Kuzia_UA. Оператори технічної підтримки нададуть відповідну консультацію
Не впевнені, чи підійде Ваш акумулятор? 
На будинкових комутаторах ми використовуємо акумулятори напругю 12V ємністю від 10Ah (до 4 годин) до 20Ah (до 7 годин), які виготовляються за технологією: 
✔️ AGM (Absorbent Glass Mat), 
✔️ LiFePo4 (літій-залізо-фосфатні), 
✔️ Li-Ion (літій-іонні) або 
✔️ Li-Po (літій-полімерні)
Увага! З огляду на місця встановлення обладнання, кислотні (автомобільні) акумулятори не підходять❗️

Тримаймося та віримо ЗСУ — морок паде, світло повернеться!

Твій домовий інтернет КУЗЯ